KINDEREN MOETEN "VRIENDJE" WORDEN MET HET WATER

Zwembad De Joffer Goswijnstraat 1 Voerendaal
Email info@zwemscouts.nl
Starten met de zwemlessen kan vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar
Bij het nieuwkomers niveau mogen de ouders de kinderen helpen met omkleden en blijven kijken tijdens de lessen..
Makkelijk te bereiken zwemschool, ruime gratis parkeergelegenheid
Een veilige zwemopleiding gecombineerd met zwemplezier staat voorop
De vorderingen van de leszwemmer kan online worden gevolgd op het internet (computer tablet mobiel)
Elke zaterdag vanaf 12:15 uur

LESPLAATSEN
Inschrijven kan op elk moment steeds verschillende mogelijkheden. Na jullie volledige inschrijving wordt een lesplaats voor jullie gereserveerd. Voor meer informatie mail naar info@zwemscouts.nl
TARIEVEN
32,00 Niveau 1 (Beginners) per maand
37,00 Vanaf Niveau 2  per maand
15,00 Inschrijfbijdrage eenmalig
CORONA SITUATIE
Voor de veiligheid en gezondheid van onze leszwemmers en onze instructeurs houden wij nadrukkelijk rekening met de Corona richtlijnen. Na de algemene Corona lock-down vanaf 16 maart konden we de zwemlessen vanaf 6 juni door de Corona versoepelingen weer inhalen. Dit zonder meerkosten voor onze ouders.
Kijk voor nog meer informatie ook op de volgende pagina
kijk hier
INSCHRIJVEN
Nadat de leszwemmer is ingeschreven zullen wij de inschrijving bevestigen en aangeven wanneer de eerste zwemles kan worden gevolgd.
VOLG DE VORDERINGEN VAN JE KIND OP INTERNET EN OP JE MOBIEL

Wij werken met de internet zwemscore module, een digitaal leerling volgsysteem dat het mogelijk maakt voor ouders om de vorderingen van hun kind te volgen via internet.
Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur
NATIONALE NORM ZWEMVEILIGHEID
De Nationale Raad Zwemveiligheid heeft ieder niveau van zwemvaardigheid gekoppeld aan een diploma van het Zwem-ABC. Je voldoet pas aan de Nationale Norm Zwemveiligheid als je het volledige Zwem-ABC op zak hebt. De zwemdiploma’s A en B zijn tussenstappen naar het complete Zwem-ABC. Deze niveaus sluiten aan op de Nederlandse infrastructuur van zwemwater waar volwassenen en kinderen zwemmen:
Zwemdiploma A
Je beheerst vaardigheden voor een zwembad zonder attracties. Zwemdiploma A is de opstap naar Zwemdiploma B en het complete Zwem-ABC.
Zwemdiploma B
Je beheerst vaardigheden voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling. Zwemdiploma B is de tussenstap naar Zwemdiploma C = Nationale Norm Zwemveiligheid.
Zwemdiploma C = Nationale Norm Zwemveiligheid
Je beheerst vaardigheden voor een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee). Met dit diploma voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.
Bepalingen
Sociale veiligheid